Sedam medalja za takmičare Karate kluba 014 Valjevo

Minulog vikenda, po 52 put održan je jedan od najprestižnih karate turnira Zlatni Pojas, na kojem su karatisti KK 014 osvojili 7 medalja.

1682278380573-1

Karate turnir organizuje KK Borac uz veliku pomoć grada Čačka i Karate federacije Srbije. U dva takmičarska dana nastupilo je preko 2000 takmičara u kategorijam od poletaraca do seniora. Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je drugog dana takmičenja sa 16 takmičara u kategorijama poletaraca, pionira i kadeta. Najmlađi takmičari postigli su veoma zapažene rezultate, dok su naiskusniji takmičari u kategoriji kadeta u izuzetno teškoj konkurenciji ostali bez odličja. Zlatnim medaljama okitili su se Sara Nešić i Anđela Mitrović, srebro je osvojio Lazar Pavlović, dok su se bronzanim odličjem okitili Iva Filipović, Bogdan Pavlović, Uroš Divnić i Aleksa Matijević. U najtežim kategorijama nastupile su Ivana Matić i Ana Živanović, koje pored odlične tehnike nisu uspele da se domognu neke od medalja. Borci Danica Maksimović, Luka Goloskoković, Anja Nikolić, Ivana Matić i Ana Živanović, dali su svoj maksimum, imali veoma srčane nastupe ali protivnicu su bili iskusni i vešti.

Ovaj turnir je bio odlična uvertira za proveru forme pred Kup Uže Srbije koji se održava 30. aprila 2023. u Raškoj.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.