Šest medalja za mlade valjevske karatiste u Vrnjačkoj Banji

Poslednji karate turnir u kalendaru za prvi deo takmičarske sezone Karate saveza uže Srbije održan je u nedelju, 11. juna 2023. godine u Vrnjačkoj Banji.

1686510858369

Dvadeseti karate turnir Banja Open održan je u prelepoj sportskoj hali u Vrnjačkoj Banji u organizaciji Karate kluba Padobranac. Na turniru je nastupilo preko 45 klubova i 450 takmičara u raznim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet takmičar u šest takmičarskih disciplina Osvojene su 4 zlatne, jedna srebrna i jedna bronzana medalja.  Zlatnim medaljama okitili su se Ana Živanović, Iva Filipović, Sara Nešić i Bogdan Pavlović. Srebro je osvojila Ana Živanović, dok je bronzu osvojila Anja Nikolić.

Skroman, ali plodonosan nastup naših takmičara, dostojanstven je oproštaj od prvog dela takmičarske sezone. Kako do septembra nema više predviđenih turnira, Karate klub 014 Valjevo planira letnju pauzu za većinu članova. U toku letnje pauze očekuju nas licenciranja za trenere, polaganje za učenička zvanja, sportski kampovi za reprezentativne kandidate, kao i kontinuiran rad sa najiskusnijim takmičarima koje očekuje državno prvenstvo ubrzo nakon nastavka sezone u septembru”, ističu iz Karate kluba 014.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanovićwm i trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević i Vladan Živanović, zahvaljuju se svim takmičarima i članovima kluba, roditeljima i prijateljima kluba, Gradu Valjevu i predstavnicima medija, na podršci, razumevanju i pomoći u prvom delu takmičarske sezone.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.