SKANDAL NA DERBIJU KADETA METALCA I VALJEVSKOG (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

Utakmica 5. kola Međuregionalne kadetske lige Košarkaškog saveza Regiona Centralne Srbije između Metalca i Radničkog Valjevskog prekinuta je na 37 sekundi pre kraja prve četvrtine kod vođstva Metalca 27-14.

ТУЧА1 Blur

Razlog je incident koji se dogodio pred sam završetak prve deonice kada je došlo, prvo do verbalnog sukoba, trenera Metalca Vladimira Panića i trenera Radničkog Valjevskog Aleksandra Icića, koji su dobili po tehničku, a potom i isključujuću grešku.

ТУЧА2 Blur

Zatim je Vladimir Panić prišao klupi Radničkog Valjevskog i ušao u novi dijalog sa Aleksandrom Icićem posle čega je nastalo gušanje i guranje do samog zida. Panić je primio nekoliko udaraca od strane trojice igrača Radničkog Valjevskog. U pokušaju da smiri situaciju, udarac pesnicom je dobio i jedan od kadet Metalca koji je od njega pao na parket.

ТУЧА Blur3

U tom su na parket uleteli neki od roditelja i došlo je do smirivanja situacije i razdvajanja zakrvljenih strana. Po dolasku policije izjave su dali akteri incidenta, a kakav će epilog biti tek će se saznati.

ТУЧА6 Blur

Sve u u svemu, ovakav skandal na utakmicama dečaka starosti od 15 do 16 godina nije nikad viđen u Valjevu. On govori o dubokoj krizi valjevske košarke, ophrvane velikim problemima koji zahtevaju hitno rešavanje da se ovako nešto više nikad ne ponovi.

ТУЧА5 Blur

Aleksandar Icić, trener Radničkog Valjevskog je zakazao konferenciju za medije u Omni Centru, večeras sa početkom u 21 čas.

ТУЧА4 Blur

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.