Snežna vejavica zahvatila opštinu Mionica, zimske službe od sinoć na terenu

Šest ekipa sa tri skipa i kamionom, traktorima i vozama su na terenu od sinoć, kada su počele veće padavine. Mašine su u Osečenici, Krčmaru, Brežđu, Bukovcu, Mratišiću, Komanicama, Vrtiglavu, Maljeviću pa nastavljaju dalje kako bi stigli u svako mesto. Uz pomoć lokalne samopuprave, angažovni su traktori i voze koji takođe čiste sneg po zavejanim selima, a građani su vrlo zainteresovani da pomognu.

Машине на терену

– Naše zimske službe rade od sinoć. U saradnji sa našim građanima angažovali smo i dodatne traktore po selima koji su od velikog značaja u ovom momentu. Cilj je da sve funkcioniše uprkos otežanim vrmenskim uslovima. Stići ćemo do svakog sela i svakog čoveka – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica, koji je od radnika zimske službe tražio dodatni angažman kako bi se putevi održali prohodnim.

Чишћење снега у општини Мионица

Iz poslovnice Elektrodistribucije u Mionici kažu da je sa snabdevanjem električnom energijom stabilno, ali da su oni u pripravnosti ukoliko dođe do nekih smetnji.

Чишћење снега, ноћас

Svi građani na teritoriji opštine Mionica koji imaju problema sa prohodnosti puteva i dr. mogu se obratiti opštinskom Kol centru besplatnim pozivom na broj 0800-50-50-55.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.