SNS Valjevo: “Zahvaljujući novim investicijama građane Valjeva čeka sigurna budućnost”

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu saopštio je da se neizmerno zahvaljuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na bezuslovnoj podršci, trudu i ličnom zalaganju, kao i napornom radu da u Valjevu bude otvoren pogon renomirane nemačke kompanije “Bizerba”, koja je svetski lider u proizvodnji preciznih vaga i jedan od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti sečenja i etiketiranja.

SNS

“Grad Valjevo je na ovakvu investiciju čekao više decenija i to je siguran put ka daljem ekonomskom rastu i celokupnom razvoju ne samo našeg grada, već celog Kolubarskog okruga. Reč je o velikoj investiciji vrednoj 30 miliona evra, koja će obezbediti 400 novih radnih mesta sa platama znatno većim od prosečne. Pogon u Valjevu biće izgrađen na 10.000 metara kvadratnih, a početak proizvodnje očekuje se najkasnije u četvrtom kvartalu 2022. godine. Uz novi pogon nemačke kompanije koji će biti otvoren u Valjevu sledeće godine, brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, deonice duge 18,3 kilometara, čija je vrednost radova 158 miliona evra, a čija je izgradnja u punom jeku i koje će povezati naš grad sa auto-putem “Miloš Veliki”, naš grad je na sigurnom putu opšteg napretka i razvoja. Valjevo je decenijama čekalo na izgradnju novih fabrika, otvaranje novih radnih mesta, gasifikaciju i izgradnju kapitalne infrastrukture. Građane Valjeva u godinama koje dolaze, zahvaljujući novim investicijama, čeka sigurna budućnost”, navodi se u saopštenju za javnost valjevskih naprednjaka.

U informaciji za javnost se još ističe da u Srbiji, koju predvodi predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, građani imaju “stabilnost, ekonomski prosperitet, sve veće plate i penzije iz godine u godinu i bolji životni standard”.

“Srbija je danas veliko gradilište gde niču novi autoputevi, brze saobraćajnice, železnička infrastruktura, energetski i drugi kapitalni objekti od izuzetnog značaja za sve snažniji ekonomski rast. Zajednički interes svih nas je bolji život naših građana, a politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke vodi nas sigurnim koracima u tom pravcu”, poručuje se u saopštenju GrO SNS Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.