Sportski duh medicinara

Delegacija članova Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Kolubarskog okruga učestvovala je na 25. Sporstkim igrama održanim u Budvi u periodu od 13. do 19. juna 2021. godine. Delegacija od preko pedeset predstavnika, sportskih entuzijasta, medicinara, zaposlenih u Opštoj Bolnici Valjevo, domovima zdravlja Valjevo i Osečina, i Zavodu za javno zdravlje Valjevo, ostvarila je veoma zapažen sportski rezultat u obimnoj konkurenciji medicinara iz cele Srbije.

Bolnica

U muškoj konkurenciji osvojene su  zlatne medalje u košarci, malom fudbalu i šahu, a bronza u rukometu i atletici.I naše dame su se pokazale kao veoma dobri sportisti osvojivši bronzane medalje u rukometu i pikadu. Svi medicinari su osim sportskog duha pokazali i umeće u sportskim disciplinama iako nisu profesionalni sportisti, a u poslednjih godinu ipo dana su se hrabro borili sa koronom i pobedili.

Učesnici 25. Sportskih igara izrazili su veliku zahvalnost Budvi kao dobrom domaćinu i Sindikatu koji je sve to omogućio, u želji da naredne godine nastave druženje i nadmetanje u sportskom duhu, a u svoje medicinske ustanove donesu još više sportskih odličja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.