Večerašnji “Razgovori pod lipom” na temu “Srbija između izbora i bojkota”

Zašto je važno da Savez za Srbiju ispoštuje ono na šta se obavezao potpisivanjem Sporazuma sa narodom – bojkot izbora? Da li je odluka o bojkotu izbora 1997. dala kredibilitet opoziciji da izvede promene 2000. godine? Da li je zahvaljujući bojkotu parlamenta međunarodna zajednica razumela kako zaista stoje stvari u Srbiji? Da li je stavljanje političkih posebnosti po strani zarad višeg cilja dokaz političke zrelosti i iskrene želje da Srbija postane normalna zemlja? Odgovore na ova, kao i mnoga druga pitanja građani Valjeva mogu čuti večeras, 16. avgusta u 20 časova na tribini “Razgovori pod lipom”, koji se u organizaciji #1od5miliona svakog petka održavaju na platou ispred stare železničke stanice.

Na temu “Srbiji između izbora i bojokota” govoriće predstavnici Saveza za Srbiju: dr Dragoslav Šumarac, potpredsednik Demokratske stranke, Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, Jugoslav Kiprijanović, potpredsednik Srpskog pokreta Dveri i Željk Veselinović, predsednik Udruženih sindikata “Sloga”.

“Živimo u državi koju je zarobila organizovana manjina uz pomoć uzurpiranih medija, a neposredan razgovor sa građankama i građanima je jedini način da se razmene istinite informacije i da čujemo jedni druge”, naglašavaju organizatori u najavi večerašnjih “Razgovora pod lipom”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.