SRBIJANKA BOLJA OD OBILIĆA

Odbojkašice Srbijanke su ostvarile novu pobedu pošto su u 15. kolu Druge lige “Centar” na svom terenu savladale beogradski Obilić 3-1 (18-25, 25-13, 25-20, 25-18) tako da i dalje, zajedno sa Kolubarom, dele drugu poziciju na tabeli dok je Lazarevac lider bez poraza.

СРБ-ШУМ8

Detalj sa utakmice između Srbijanke i Šumadije u Valjevu

Valjevke su po tradiciji slabo otvorile meč i u igri bez ideje i energije uz slab prijem su dozvolili Obiliću da povede. Ulazak Marije Nedeljković je bio pravi pogodak jer je ona unela neophodnu živost, poboljšala prijem i servis dok je u napadu sa nekoliko sjajnih poteza oduševila navijače na tribinama. Treba istaći i veoma dobru Jelenu Mitrović tako da su se domaće brzo vratile u igru. Bojićeva je bila ubojita na servisu i mreži dok je tehničar Živanovićeva solidnim servisom u trećem setu doprinela osvajanju nekoliko važnih poena. Mašić i Popadić su odigrale rutinski a raduje i povratak libera Kristine Radosavljević posle povrede. Šteta što se nakon sjajnog početka povredila Nađa Srećković, doduše lakše, ali Srbijanka nikako da bude kompletna pošto trener Rakić nije mogao da računa na Tijanu Simeunović i Tanju Petrović dok je Teodora Ristić još uvek rovita.

U sledećem kolu Srbijanka igra u Obrenovcu protiv druge ekipe TENT-a.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.