Srebro za Ristića

Protekle subote u hali “Dudova šuma” u Subotici održan je Kup Srbije U13. Rvački klub “Mladost” je nastupio sa 7 takmičara.

IMG_20230225_145415

Najuspešniji je bio Bojan Ristić koji je do finala pobedio 3 meča da bi u finalu u tesnoj borbi nakon dve runde bio poražen i tako zauzeo drugo mesto.

IMG_20230225_150101

Blizu medalje bili su Bogdan Popović i Vuk Ćosić koji su izgubili u borbama za treće mesto i tako su morali biti zadovoljni 5. mestom.

IMG_20230225_150047

Ristić je napravio veliki uspeh i pokazao da naš najmladji takmičarski pogon može da parira i u ovom uzrastu. Tradicionalno klubovi sa teritorije Vojvodine imaju polaznike škola rvanja u najmladjim uzrastima, dok naši borci kreću sa treninzima kasnije pa se rezultatski približavamo tek u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Ćosić i Popović su imali šta da pokažu, takodje i od njih se u budućnosti očekuju veći dometi.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.