Srpska napredna stranka danas slavi svoju slavu – Svetu Petku

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu obeležio je stranačku slavu Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama. Ove godine, po trinaesti put Srpska napredna stranka obeležava slavu, ali uz poštovanje svih neophodnih epidemioloških mera. U skladu sa tim prisustvovalo je samo najuže rukovodstvo Gradskog odbora.

SNS

Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo Jelena Nikolić Lekić poželela je svim članovima, simpatizerima i građanima Valjeva koji danas slave da u zdravlju, miru, sreći i ljubavi proslave ovaj veliki praznik.

SNS-Valjevo-Slava-2

„Poštovani gosti, čast mi je da svima vama, kao i svim našim članovima, simpatizerima i poštovaocima, kao i svim građanima koji danas slave Svetu Petku i jednu od najpoštovanijih svetiteljki u srpskom narodu u ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo, čestitam ovaj veliki praznik. Takođe, onima koji danas slave u svojim domovima želim da u zdravlju, miru, radosti i ljubavi proslave praznik svoje nebeske zaštitnice. Koristim ovu priliku da svim našim građanima uputim poziv na saradnju i jedinstvo, koje nam je preko potrebno u vremenu u kome se u našem Gradu, zahvaljujući odgovornoj politici Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem realizuju važni projekti, investicije od vitalnog značaja za višestruko poboljšanje kvaliteta života u Valjevu. Kao ljudi koji prevashodno volimo svoj Grad, radićemo i ubuduće na tome da Valjevo bude što bolje mesto za život. Da bismo u tome uspeli, podrška svih koji u njemu žive nam je dragocena, a i kada dođe vreme da slavimo nove uspehe u zajedništvu se sreća višestruko umnožava. Hvala vam, živi i zdravi bili!“, naglasila je poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.