Stanari Vlade Danilovića i Čika Ljubine zahtevaju da im se ulica vrati u pređašnje stanje!

Stanari ulica Vlade Danilovića i Čika Ljubine podneli su zahtev Gradskoj upravi Valjevo i gradonačelniku Lazaru Gojkoviću da se stanje na terenu u zoni spajanja Ulice Čika Ljubine i Prote Mateje vrati u pređašnje stanje, da se izvrši popravka svih oštećenja na zgradi u Vlade Danilovića 1/1 i da po vraćanju u pređašnje stanje cela zona, od ulaza u navedenu zgradu ka PIO fondu, ostane pešačka zona, kako je to bilo i pre otpočinjanja “nezakonitih građevinskih radova”. O tome je medije i javnost u pisanoj formi izvestio ovlašćeni predstavnik građana Vojislav Džoković.
zahtev
U saopštenju se navodi da su svi građevinski radovi, koji su sprovedeni počev od 28. novembra 2023. godine, izvedeni bez građevinske dozvole. Kako se ističe, građevinska dozvola doneta je tek 1. decembra 2023. godine i nije pravnosnažana, imajući u vidu da je na istu izjavljena žalba, a da ta radnja predstavlja krivično delo.
“Krajnji rok za vraćanje u pređašnje stanje je četvrtak 14. decembar 2023. godine. Ukoliko se ne postupi po napred navedenim zahtevima, gradonačelnik Grada Valjeva je obavešten da će nezadovoljni građani Ulica Vlade Danilovića i Čika Ljubine doći u petak 15. 12. 2023. godine u 12 časova u veliku salu Skupštine grada”, poručili su stanari tog dela grada u saopštenju.
Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.