Stručna praksa u valjevskom Gorenju za studente Mašinskog, Elektrotehničkog i Fakulteta organizacionih nauka

Kao deo podrške projektu dualnog obrazovanja, kompanija Gorenje u svojoj valjevskoj fabrici nastavlja unapređeni program stručne prakse za studente Mašinskog, Elektrotehničkog i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Uz mentorsku podršku stručnog tima Gorenje fabrike rashladnih uređaja u Valjevu, studenti Mašinskog fakulteta praksu će obavljati u sektoru tehnologije, razvoja i tehničko-proizvodnog odeljenja, dok je za studente Elektrotehničkog fakulteta otvorena mogućnost obavljanja prakse u oblasti održavanja, a za student FON-a u oblasti kontrole kvaliteta i standarda.

Praksa će trajati dva meseca, uz obezbeđene troškove prevoza u lokalu, a rok za prijavljivanje studenata ističe 15. maja ove godine.

Prijavljivanje se obavlja elektronskim putem na portalu StudentskaPraksa.com. Pre prijavljivanja neophodno je napraviti nalog i dodati CV u Zoni za studente.

Praksa u kompaniji Gorenje realizuje se na osnovu Ugovora o saradnji sa Univerzitetom u Beogradu, a deo je i programa prakse koju organizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom, čiji je kompanija Gorenje član.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.