Svim mioničkim osnovcima besplatan bazen

Za više od 800 mioničkih osnovaca po osmi put omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica“ u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih škola i izdvojenih odeljenja „Milan Rakić“ Mionica i „Vojvoda Živojin Mišić“ Rajković biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

DCIM100MEDIADJI_0033.JPG

“Ovo je mali znak pažnje kojim smo hteli da obradujemo naše đake. Mionica je naša porodica, a u porodici brinemo jedni o drugima i trudimo se da naša deca budu srećna”, kaže predsednik Opštine Mionica Boban Janković i dodaje da su danas uslovi za odrastanje svakog deteta u Mionici daleko bolji.

“Zahvaljujući sredstvima Vlade Republike Srbije, u Mionici su u velikoj meri poboljšani uslovi i kvalitet obrazovanja. Uloženo je preko 360 miliona dinara u obnovu školskih ustanova. Preko Centra za obrazovanje i razvoj mioničkoj deci nudi se mogućnost pohađanja besplatnih časova iz raznih oblasti”, ističe Janković.

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Sezona na bazenima u selu Mionica počinje sutra, 01. juna i otvoren je za sve posetioce od 08:30 do 18 časova.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply