Tema večerašnjih Razgovora pod lipom: Gradonačelnik – Lokalni lider ili lokalni gospodar?

Naziv večerašnje tribine Razgovori pod lipom, koju organizuje Gradski odbor Demokratske stranke Valjevo je “Gradonačelnik – Lokalni lider ili lokalni gospodar?”. Tribina počinje u 19.30 časova.

pod-lipom-2021Gosti tribine su Nenad Mitrović, predsednik opštine Vladičin Han u periodu od 2008. do 2012. godine,  Saša Paunović, aktuelni potpredsednik Demokratske stranke i predsednik Opštine Paraćin od 2004. do 2020. godine i Zoran Jakovljević, gradonačelnik Valjeva u mandatu 2008 – 2012.

“Šta je posao gradonačelnika? Da li je gradonačelnik lokalni lider ili lokalni gospodar? Koliko razvoj jednog grada zavisi od toga kakvog gradonačelnika ima? Koga sluša gradonačelnik? Može li se grad voditi bez vizije i jasnih planova? Ovo su samo neka od pitanja o kojima će biti reči na ovoj tribini”, navedeno je u najavi večerašnih Razgovora pod lipom.

Tribina se održava na platou ispred prostorija Gradskog odbora DS Valjevo u Železničkoj ulici.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.