TEŽAK PORAZ BUDUĆNOST KRUŠIKA U NOVOM PAZARU

Fudbaleri Budućnost Krušika su pretrpeli visok poraz na gostovanju u Novom Pazaru protiv domaće Jošanice 1-5 (1-2) u utakmici 5. kola Srpske lige Zapad. Strelci za Jošanicu bili su Kurta u 2. i 80. minutu, Ferizović u 9., Dolovac u 47. i Hadžibulić u 86. minutu a jedini gol za Budućnost Krušik postigao je Stojanović u 4. minutu.

RADOST JOSANICE

Na fotografiji je radost igrača Jošanice posle postignutog gola na Pećini na jednoj od ranijih utakmica protiv Budućnost Krušika

U sledećem kolu Valjevci na svom terenu dočekuju ekipu Reala iz Podunavaca.

Stadion “Novopazarska Banja. Gledalaca 50. Sudija Miroslav Jokić iz Bogatića. Žuti kartoni Demirović i Šaćirović (Jošanica) a Martinović i Krstić (Budućnost Krušik).

JOŠANICA: Kahrimanović, Biševac, Jelić, Ferizović, Dolovac (u 74. Nurović), Šaćirović, Kurta (u 84. Nikšić), Hadžibulić, Demirović (u 63. Mulić), Sadović (u 84. Salihović), Hadžimujović (u 46. Terzić).

BUDUĆNOST KRUŠIK: Marković (u 46. Milinković), Ivanović (u 71. Todorović), Ranisavljević, Ristovski (u 60. Aleksić), Jakovljević (u 71. Krstić), Martinović, Stojanović, Starčević, Isidorović, Petrović i Munjić (u 46. Panić).

Na fotografiji je radost igrača Jošanice posle postignutog gola na Pećini na jednoj od ranijih utakmica protiv Budućnost Krušika.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.