“Totalno valjevsko” veče i koncert Dula Lušina u SRC Petnica

Vaterpolo klub “Valis” i Ustanova za fizičku kulturu “Valis” u petak, 2. septembra, od 20 časova, na bazenima SRC Petnica, organizuju koncert Dula Lušina i njegovog benda “No comment”. Veče će biti organizovano pod sloganom “Totalno valjevski”, jer je ideja da, osim promocije najuspešnijeg sportskog kolektiva našeg grada, te večeri budu predstavljeni i mladi valjevski talenti iz različitih oblasti.

Totalno-valjevski-Dule-Lusin-1

Događaj se organizuje i kao vid podrške VK Valis za debitantsku sezonu u evropskim takmičenjima, tako da će se kupovinom karte za koncert prikupiti dodatna sredstava za učešće “Valisa” u Evropskom LEN kupu ove jeseni. Valjevac Dule Lušin besplatnim nastupom daje podršku vaterpolo klubu.

Minimalna cena ulaznice za “Totalno valjevsko” veče je 400 dinara, a svi zainteresovani sami određuju cenu ulaznicu, odnosno veličinu svoje donacije klubu. Ulaznicu za događaj treba sačuvati jer je ujedno i sezonska propusnica za sve utakmice VK Valis kao domaćina. Za sve informacije i potraživanja za ulaznice možete se javiti na telefon 069/8449-026 ili na email: [email protected].

Totalno-valjevski-Dule-Lusin-2

Vaterpolo klub “Valis” je najuspešnija valjevska sportska organizacija godinama unazad, sa impresivnim nizom uspeha samo u poslednjih godinu dana: takmičenje u Superligi i Regionalnoj ligi, titula juniorskog šampiona države, više od 10 reprezentativaca u različitim kategorijama koji su doneli četiri zlatne medalje sa Mediteranskih igara, dve zlatne sa Evropskog juniorskog prvenstva i srebro sa Svetskog juniorskog prvenstva!

Kao kruna dugogodišnjeg sistematičnog rada i serije sjajnih rezultata dolazi prvo učešće Valisa u LEN kupu Evrope. VK Valis će ove godine biti jedini predstavnik našeg grada u nekom evropskom takmičenju i za to mu je neophodna pomoć Grada, privrede i pojedinaca.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.