Treći Sajam venčanja i event industrije “Soul Wedding Valjevo”

U Valjevu se treći put održava Sajam venčanja i event industrije. Sajam će svečano biti otvoren u Sali Soul na Iverku, u subotu, 20. aprila, u 12 časova, nastupom harfiste AnaMarije Petrović. Sajam će biti otvoren od 12 do 20 časova, a ulaz je besplatan za sve posetioce. “Na jednom mestu, u jednom danu, uz specijalne ponude i popuste sve za vašu proslavu”, moto je i ovogodišnjeg Sajma koji svake godine privlači veliki broj posetilaca.

20230408_164726

Foto: Sala Soul

Reč je manifestaciji koja budućim mladencima treba da pomogne da u par koraka organizuju svoj savršen dan i krunisanje ljubavi. Sajam venčanja se pokazao kao idealan partner u organizaciji tog velikog dana kada se izgovara sudbonosno DA.

20230408_134524

Foto: Sala Soul

“Ovogodišnji Sajam venčanja okuplja 34 izlagača, mladencima se na jednom mestu nudi sve što je potrebno za organizaciju savršenog venčanja i proslave. Oni koji staju na ludi kamen imaju i treba da iskoriste priliku da odaberu venčanicu, burme, pozivnice, dekoraciju, rezervišu fotografa, frizera, šminkera, kozmetičara, bend i sve ostalo što je neophodno za organizaciju svadbe, Posetioci će na jednom mestu imati veliki izbor svega što je potrebno za organizaciju svadbe”, poručuju organizatori.

20230408_153719

Foto: Sala Soul

Domaćini iz Sale Soul i brojni izlagači spremili su posebne sajamske ponude i popuste, kao i nagrade.

“Tokom trajanja Sajma, za buduće mladence naši stalni saradnici spremili su veliki broj popusta i poklona koji će biti sastavni deo nagradnog fonda u zanimljivoj nagradnoj igri. Pozivamo vas da u toku Sajma venčanja i u narednoj nedelji rezervišete neki od slobodnih termina u Sali Soul i poklonićemo vam jednu od 20-ak vrednih nagrada”, ističu iz Sale Soul.

20230409_150015(0)

Foto: Sala Soul

Grad Valjevo poklanja 5 venčanja sa izlaskom matičara na teren. Jedna od pogodnosti biće da ko rezerviše termin za svadbu bira tortu, dobija ukras za kosu, vaučer za popuste na Sajmu venčanja i tako dalje. U svakom slučaju, Sajam predstavlja idealnu priliku da se za jedan vikend, kroz druženje i zabavu završi bar deo obaveza za organizaciju venčanja i proslave.

20230408_141921

Foto: Sala Soul

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.