Tribina “Bitka za Valjevo”

U organizaciji Valjevskog pokreta otpora, u petak, 23. februara 2024. godine, sa početkom u 19 časova,  u holu Centra za kulturu, biće organizovana tribina pod nazivom ”Bitka za Valjevo”. Učesnici tribine su Savo Manojlović, direktor za kampanje Kreni – Promeni, politikolog Boban Stojanović i naša sugrađanka Katarina Petrović, major policije.

tribina najava

“Gosti će otvoreno govoriti o svim aktuelnim društveno-političkim temama i važnosti predstojećih lokalnih izbora u našem gradu. Dođite i pitajte sve što vas zanima, Valjevo je ponovo grad u kome se o svemu može govoriti glasno, grad u kome je svaki građanin bitan. Bitka za Valjevo počinje”, poručuju organizatori u najavi tribine.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.