“Trofej Proka” 1. i 2. jula na stadionu Park Pećina

Prvi međunarodni dečji fudbalski festival “Trofej Proka”, posvećen entuzijasti i fudbalskom učitelju mnogih mladih Valjevaca Zoranu Prokiću -Proki, biće održan za vikend 1. i 2. jula, na stadionu Park Pećina u Valjevu.

IMG_20230614_214722

Kako je najavljeno, u dve takmičarska dana učestvovaće preko 1000 učesnika uzrasta od 8 do 11 godina. Pored fudbalskih klubova iz Valjeva i okruženja, učešće su potvrdili i Crvena Zvezda i Partizan.

Promoteri ove manifestacije su proslavljeni bivši srpski fudbaleri i treneri Dušan Savić, Milovan Rajevac i Dragoljub Bekvalac.

Po završetku prvog dana takmičenja biće organizovano i svečano otvaranje turnira na platou ispred Centra za kulturu Valjevo, uz kulturno zabavni program i vatromet.

Prijava timova je u toku, a broj timova je ograničen.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.