Uhapšen zbog sumnje da je neovlašćeno priozvodio i puštao u promet opojne droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su V. F. (1984) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Mup-1

Intenzivnim operativnim radom, policija je u šumi koja se nalazi u mestu Belo Polje pronašla kesu koju je V. F. sakrio, a u kojoj se nalazilo pet paketa zelene biljne materije za koju se osnovano sumnja da je marihuana, ukupne težine 5,26 kilograma.

Mup-2

Prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog, policijski službenici su pronašli četiri paketa i kesu u kojima se nalazilo 1,14 kilograma praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je heroin, kesu sa oko 882 grama braon supstance koja se koristi za uvećanje mase narkotika i vagicu za precizno merenje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.