Uhapšeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su A. G. (1999) i S. Č. (1986) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo.

“Policija i komunalna milicija su sinoć, oko 23 časa, u vreme zabrane rada, u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu zatekli 37 osoba koje su prisustvovale skupu koji su, kako se sumnja, organizovali osumnjičeni. Dvoje osumnjičenih su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu. Zbog nepoštovanja epidemioloških mera, komunalna milicija je protiv svih osoba zatečenih u ugostiteljskom objektu podnela prekršajne prijave”, navodi se u saopštenju valjevske policije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.