Uhapšeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su A. G. (1999) i S. Č. (1986) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo.

“Policija i komunalna milicija su sinoć, oko 23 časa, u vreme zabrane rada, u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu zatekli 37 osoba koje su prisustvovale skupu koji su, kako se sumnja, organizovali osumnjičeni. Dvoje osumnjičenih su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu. Zbog nepoštovanja epidemioloških mera, komunalna milicija je protiv svih osoba zatečenih u ugostiteljskom objektu podnela prekršajne prijave”, navodi se u saopštenju valjevske policije.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.