Uspešan početak sezone za plivače

Proteklog vikenda u Kragujevcu je održan međunarodni plivački miting “Kup Kragujevca”, na kome je učestvovalo 236 plivača iz 18 klubova iz Srbije i Bugarske.

VALIS KUP KRAGUJEVCA 2023-2

Plivački klub “Valis” predstavljalo je osam plivača predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem. Dve srebrne medalje, u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno osvojio je Andrej Milivojević. Do druge pozicije u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno je stigla Maša Radojević. Vuk Tešanović je do srebra stigao u disciplini 50m delfin, dok je u disciplini 100m slobodno uzeo bronzu. Andrijana Marić je bila druga u disciplini 50m prsno a u disciplini 50m leđno je stigla do bronzane medalje. Krstajić Emilija se plasirala na treće mesto u svojoj kategoriji u disciplini 50m prsno. Svoje lične rekorde su ostvarili i Đorđe Živković Đurđa Jovančić i Jakov Žugić.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.