Užas u Ubu: Psi čoveku odgrizli nos

Lazarevčaninu S. S. (78), odgrizen je veći deo nosa i zadobio je brojne ujede po rukama i licu, kada su ga u Ulici nemačkih interniraca u Ubu napala dva psa rase bokser.

Valjevo

Napad se dogodio ispred kapije dvorišta njihovog vlasnika, pišu “Večernje novosti”. Teško povređeni S. S. operisan je i smešten je na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Valjevu i njegovo stanje je stabilno.

Zbog njegovog zdravstvenog stanja, policija juče nije mogla da uzme izjavu S. S., a nezvanično, list saznaje da je vlasnik pasa rekao da su se psi nalazili u dvorištu i da je kapija bila zatvorena. Istraga će utvrditi da li se kapija otvorila, ili je S. S. otvorio. Uviđaj su obavili policija i Osnovno javno tužilaštvo u Ubu.

“Na zbrinjavanju povreda na rukama i licu S. S. angažovani su hirurzi i ortopedi, pacijent nije u životnoj opasnosti, a verovatno će tokom lečenja biti podvrgnut i dodatnim hirurškim intervencijama, kada je u pitanju rekonstrukcija nosa”, kaže Kristina Paramentić, portparol Opšte bolnice Valjevo.

Izvor: Mondo.rs

Valjevo. Valjevo vesti, vesti

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.