Užas u Ubu: Psi čoveku odgrizli nos

Lazarevčaninu S. S. (78), odgrizen je veći deo nosa i zadobio je brojne ujede po rukama i licu, kada su ga u Ulici nemačkih interniraca u Ubu napala dva psa rase bokser.

Valjevo

Napad se dogodio ispred kapije dvorišta njihovog vlasnika, pišu “Večernje novosti”. Teško povređeni S. S. operisan je i smešten je na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Valjevu i njegovo stanje je stabilno.

Zbog njegovog zdravstvenog stanja, policija juče nije mogla da uzme izjavu S. S., a nezvanično, list saznaje da je vlasnik pasa rekao da su se psi nalazili u dvorištu i da je kapija bila zatvorena. Istraga će utvrditi da li se kapija otvorila, ili je S. S. otvorio. Uviđaj su obavili policija i Osnovno javno tužilaštvo u Ubu.

“Na zbrinjavanju povreda na rukama i licu S. S. angažovani su hirurzi i ortopedi, pacijent nije u životnoj opasnosti, a verovatno će tokom lečenja biti podvrgnut i dodatnim hirurškim intervencijama, kada je u pitanju rekonstrukcija nosa”, kaže Kristina Paramentić, portparol Opšte bolnice Valjevo.

Izvor: Mondo.rs

Valjevo. Valjevo vesti, vesti

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.