Valisovi i valjevski vaterpolo šampioni Evrope na prijemu kod gradonačelnika

Nakon velikog uspeha juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije U-19, koja je u Crnoj Gori postala šampion Evrope, igrače VK “Valis” i Valjevce koji su članovi reprezentacije, primio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća Vladimir Mišković.

Prijem-vaterpolista

Srđan Baucalo, Aleksandar Kovačević (prvi i drugi s desna) i Petar Stanić, sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem i članom Gradskog veća Vladimirom Miškovićem

Na Evropskom prvenstvu koje se igralo u Podgorici, za reprezentaciju Srbije igrala su trojica igrača Vaterpolo kluba “Valis: Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo i Bogdan Gavrilović, kao i Valjevac Petar Stanić koji nastupa za VK “Šabac”. Stanić i Kovačević su Valjevci i potekli su u valjevskom Vaterpolo klubu “Valisu”. Bogdan Gavrilović zbog obaveza nije mogao da prisustvuje prijemu.

Gradonačelnik Valjeva još jednom je čestitao na velikom uspehu vaterpolistima “Valisa” i mladim igračima iz Valjeva. Gojković je izrazio zadovoljstvo što su prijemi valjevskih sportista, naročito vaterpolista sve češći, jer je to dokaz dobrog rada trenera, uprava klubova, ali i vrhunskih igrača koji igraju u Valjevu, ili su potekli iz valjevskih klubova.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.