GOLD DECORATION nagrađuje – “Fotografiši se, zabavi se – putuj”

Projekat GOLD DECORATION – “Fotografiši se,  zabavi se – putuj” ideja je našeg kreativnog tima, kao poklon Vama, za naš 9. rođendan – 17.aprila ove godine.

Kako smo uvek bili originalni i kreativni u inovacijama za naše drage klijente – mladence, koji su nam svih ovih godina ukazali svoje poverenje (da budemo deo njihovog venčanja), tako smo i sada osmislili jednu zabavnu igru. Igra je upravo ovaj projekat sa PREDIVNOM NAGRADOM i POKLONIMA.

Naš tim odabraće u petak 14. aprila 2017. godine 3 devojke od svih koje se prijev (i još 2 devojke kao eventualnu pomoć u slučaju sprečenosti nekih od 3 izabrane devojke) i tada ćemo na Facebook profilu i stranici GOLD DECORATION DESIGN objaviti imena devojaka koje učestvuju. Mogu se prijaviti devojke od 22-32 godine starosti.

NAPOMENA: Reč je o samo PAR SATI VAŠEG ANGAŽOVANJA i saradnji sa profesionalnim timovima, koji učestuvju u ovom projektu.

Poželjno je da je lice nezaposleno (ili sa fleksibilnim radnim vremenom). Ako ste osoba koja zrači POZITIVNOM ENERGIJOM, volite da se FOTOGRAFIŠETE, harizmatični ste, odgovorni, spremni za nove izazove i saradnju sa profesionalcima, VOLITE CVEĆE, onda ste prava osoba za ovaj projekat.

Ako se pitate u čemu se sastoji ova igra i ceo projekat, odgovor možete dobiti slanjem poruke u inbox. PRIJAVE POČINJU OD DANAS i traju do četvrtka, 13.04.2017. godine! SREĆNO DEVOJKE!

Vaš GOLD DECORATION tim!

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.