Kao nekad-doček Srpske Nove godine u Valjevu

„Kao nekad, ovde, pre dvadeset i nešto godina, srećna Srpska pravoslavna 2018. godina! Puno zdravlja, sreće i pre svega ljubavi. Živeli! Valjevo, srećna Nova godina“, čestitao je u ponoć, pred prisutnih oko 5.000 ljudi na Gradskom trgu, gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović.

Valjevo

Uz veliki vatromet koji je potom usledio, ovo je bilo finale večeri, u kojoj su brojni Valjevci i posetioci našeg grada uživali u spektakularnom dočeku Srpske Nove godine.

Valjevo

U Novu godinu po julijanskom kalendaru je Valjevce uveo Šaban Šaulić, jedna od najvećih zvezda narodne muzike u Srbiji. Njegovi večni hitovi su se orili Gradskim trgom, uz svesrdnu pomoć velikog broja posetilaca svih generacija.

Valjevo

Atmosferu su pre nastupa velike zvezde podigli pevač Sloba Stojadinović i Šaulićeva ćerka Ilda Šaulić, koji su uz orkestar Zorana Jovanovića, publiku zagrejali u prohladnoj januarskoj noći.

Valjevo

Koncert je prošao bez incidenata, uz atmosferu koja će se dugo prepričavati u Valjevu i van našeg grada!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.