Koncerti srednjoškolaca valjevske muzičke škole

Mladi pijanisti MŠ „Živorad Grbić“, Teodora Rafailović i Nikola Todorović održaće večeras u 19.3o časova koncert muzike pisane za solo klavir. Na repertoaru će se naći dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena, Rahmanjinova i Skrjabina. Ovaj koncert je valjevska promocija programa kojim će se Teodora i Nikola predstaviti na ovogodišnjem Republičkom Takmičenju muzičkih škola u Beogradu, krajem ove nedelje.

Valjevo

Teodora Rafailović i Nikola Todorović

U četvrtak, 6. aprila, maturantkinja valjevske muzičke škole, Jovana Kojić, sopran, održaće svoj prvi solistički koncert u svečanoj sali Valjevske Gimnazije, s početkom u 19 časova.

Valjevo

Jovana Kojić

Jovana je svakako jedan od najlepših glasova koji je odsek solo pevanja za petnaest godina svog postojanja iznedrio i jedna od najuspešnijih učenica iz klase prof. Bojana Veličkovića. Valjevskoj publici će se na koncertu u Gimnaziji predstaviti solo pesmama Bonončinija, Pučinija, Skarlatija, Rahmanjinova, Skrjabina, Konjovića,Rajčića i drugih majstora ovog žanra. Gosti koncerta su pijanista Nikola Todorović i kamerni gudački orkestar “FENIKS”.

 

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.