Koncerti srednjoškolaca valjevske muzičke škole

Mladi pijanisti MŠ „Živorad Grbić“, Teodora Rafailović i Nikola Todorović održaće večeras u 19.3o časova koncert muzike pisane za solo klavir. Na repertoaru će se naći dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena, Rahmanjinova i Skrjabina. Ovaj koncert je valjevska promocija programa kojim će se Teodora i Nikola predstaviti na ovogodišnjem Republičkom Takmičenju muzičkih škola u Beogradu, krajem ove nedelje.

Valjevo

Teodora Rafailović i Nikola Todorović

U četvrtak, 6. aprila, maturantkinja valjevske muzičke škole, Jovana Kojić, sopran, održaće svoj prvi solistički koncert u svečanoj sali Valjevske Gimnazije, s početkom u 19 časova.

Valjevo

Jovana Kojić

Jovana je svakako jedan od najlepših glasova koji je odsek solo pevanja za petnaest godina svog postojanja iznedrio i jedna od najuspešnijih učenica iz klase prof. Bojana Veličkovića. Valjevskoj publici će se na koncertu u Gimnaziji predstaviti solo pesmama Bonončinija, Pučinija, Skarlatija, Rahmanjinova, Skrjabina, Konjovića,Rajčića i drugih majstora ovog žanra. Gosti koncerta su pijanista Nikola Todorović i kamerni gudački orkestar “FENIKS”.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.