Krušik dobija novog direktora

Nadzorni odbor HK “Krušik” a.d. je 2. oktobra ove godine raspisao konkurs za izbor i imenovanje izvršnog direktora, koju je do tada obavljao Mladen Petković.

Valjevo

Kako prenosi portal iKragujevac.com danas je “Zastava oružje” dobila novog generalnog direktora. Na tu funkciju postavljen je Mladen Petković koji je do sada obavljao dužnost generalnog direktora “Krušik–Valjevo”, a dužnosti je razrešen dosadašnji direktor kragujevačke fabrike Milojko Brzaković.

Valjevo

Mladen Petković ( Foto: Valjevskaposla)

Kako se dalje u tekstu navodi, Petković je postavljen na čelo kragujevačke fabrike odlukom Nadzornog odbora posle redovnog konkursa za izbor direktora.

Kako je rok za prijave na konkurs za direktora “Krušika” završen 17. oktobra, Nadzorni odbor valjevske fabrike municije u zakonskoj je obavezi da donese odluku o izboru izvršnog direktora 30 dana po završetku konkursa, dakle 17. novembra, kao i da kandidate obavesti o donesenoj odluci 8 dana od donošenja odluke. Za sada, još nema zvaničnih informacija ko je nasledio Mladena Petkovića, a kako Valjevska posla nezvanično saznaju to bi mogao biti Vladan Lukić, dosadašnji izvršni direktor za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.