O DIVČIBARAMA SE SVE VIŠE PRIČA

Posle novinarske ekipe RTS-a i emisije „Žikina šarenica“,Turistička organizacija Valjevo je ove zime ugostila i novinarsku ekipu TV Prva.

Valjevo

O Divčbarama se juče pričalo i u vrlo gledanoj emisiji „150 minuta“, koja se emituje na TV Prva. Na nacionalnoj frekvenciji predstavljene su Divčibare kao idealno mesto za odmor i rekreaciju u zimskom periodu.

Valjevo

Predstavljeno je i seosko domaćinstvo u Podbukovima, kao jedna od mogućnosti za smeštaj u blizini ove zimske lepotce. Ovih dana na Divčibarama se nalazi veliki broj dece kojima je na raspolaganju veliki broj rekreatora, staze za sankanje i skijanje, pešačenje, igre u snegu. U toku je i akcija „Super raspust“ koja pruža mogućnosti aktivnog odmora za decu u vreme raspusta.

Valjevo

Za odvažnije skijaše su na raspolaganju staze „Crni vrh“ i „Centar“.

Valjevo

Prema zvaničnim statističkim podacima na Divčibarama je za preko 30% više turista nego prošle godine u istom periodu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.