Repertoar Bioskopa 85 od 1 do 7. februara

Na repertoaru Bioskopu 85 od 1. do 7. februara su četiri nove projekcije.

Valjevo

 

MALI VESELJAK BROD SPASILAC, sinhronizovano, premijera

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskirinkao planove bande.

Režiser:

Simen Alsvik, Karsten Fullu

Projekcije:

1. i 2. februar u 15.30h i 17.30h
3. i 4. februar u 15.30h
6. i 7. februar u 15.30h i 17.30h

S`LJUBAVLJU VINSENT: MISTERIJA VAN GOGA

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Život i kontroverzna smrt Vinsenta van Goga ispričana preko njegovih slika i likova na njima. Intriga se otkriva kroz intervjue s likovima koji su bili najbliži Vinsentu i kroz dramatičnu rekonstrukciju događaja koji su doveli do njegove smrti. Film prikazuje 120 van Gogovih najpoznatijih slika. Radnja, koja je preuzeta iz 800 pisama koje je slikar sam napisao, vodi nas do značajnih ljudi i događaja u vremenu pre njegove nočekivane smrti. Svaka scena naslikana je tehnikom kojom je i sam Vinsent slikao.

Glumci:

Douglas Booth, Chris O’Dowd, Saoirse Ronan, Jerome Flynn

Režiser:

Dorota Kobiela, Hugh Welchman

Projekcije:

3. i 4. februara u 17.30h

 

VELIKA IGRA

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Istinita priča o poker princezi, Moli Blum (Džesika Častejn), koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre celu jednu desceniju. Moli je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspešne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu koju su posećivali slavni glumci i velike face s Vol Strita. Njeni igrači su bili filmske zvezde, poznati sportisti, poslovnjaci i ruska mafija. Moli je uspešno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti. Jedini saveznik joj je bio njen advokat Čarli Džefi, koji je otkrio da je Moli puno više od onoga što se pisalo o njoj.

Glumci:

Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Chris O’Dowd

Režiser:

Aaron Sorkin

Projekcije:

1.-3. februara u 20.00h

 

DOUŠNIK

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Dvoje najslavnijih glumaca svoje generacije, trostruka Oskarovka Meril Strip i dvostruki Oskarovac Tom Henks po prvi put zajedno u istorijskoj političkoj drami Stivena Spilberga. Radi se o istinitom događaju i aferi “Pentagon Papers”, odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine. Radnja je fokusirana na objavu pentagonskih dokumenata u Vašington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva odbrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Danijel Elsberg dostavio novinarima

Glumci:

Meryl Streep, Tom Hanks, Alison Brie, Bob Odenkirk

Režiser:

Steven Spielberg

Projekcije:

4., 6. i 7. februara u 20.00h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.