Smanjivanje rizika od elementarnih nepogoda

Dana 21. oktobra 2016. godine u Petnici-Valjevo, održaće se radionica ,,SMANjENjE RIZIKA OD ELEMENTARNIH NEPOGODA U OPŠTINAMA ZAPADNE SRBIJE“, u okviru projekta „Smanjivanje rizika od elementarnih nepogoda“, u organizaciji UNISDR – Kancelarije Ujedinjenih Nacija za smanjivanje rizika od elementarnih nepogoda i Humanitarne organizacije CARITAS.

Obuku sprovodi Sektor za vanredne situacije MUP-a u saradnji sa Sektorom za ljudske resurse – Naconalnim trening centrom za vanredne situacije.

Na ovaj način nastavljaju se aktivnosti Sektora za vanredne situacije na temu podizanja svesti i jačanja kapaciteta lokalnih zajednica u vezi sa elementarnim nepogodama i prevencijom istih.

Radionici će pored predstavnika Sektora za vanredne stuacije i Sektora za ljudske resusre prisustvovati i Luca Rossi,  predstavnik Organizacije Ujedinjenih nacija za smanjenje rizika od katastrofa, Kancelarija za Evropu i predstavnik „Caritas” Srbije.

Radionica se izvodi u Istraživačkom centru Petnici-Valjevu, sa početkom u 10:30.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.