Valjevski naprednjaci čestitali Vaskrs

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu, sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, upućuje čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

SNS-Vaskrs-Cestitka

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu, sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, upućuje čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. U prazničnom duhu vaskrsenja, podsetimo se neprolaznih vrednosti pravoslavne vere ljubavi, praštanja, tolerancije, mira, međusobnog uvažavanja i razumevanja.

Praznik vaskrsenja Gospodnjeg simbolizuje pobedu života i neka radost života bude nepresušno nadahnuće da u vremenu velikih izazova složno i zajednički radimo gradeći mostove međusobnog poverenja i razumevanja, kako bi doprineli opštem napretku i prosperitetu.

Neka nam ovaj veliki praznik nade i vere u bolju budućnost, bude podsticaj da istrajemo na Hristovom putu pobede ljubavi nad mržnjom, istine nad lažima i pravdom nad nepravdom. Neka Vaskrs donese snagu svim našim sugrađanima da svako iskušenje prevaziđu, a u domove donese zdravlje, radost, slogu i sreću.

Želimo vam da radost najvećeg hrišćanskog praznika podelite sa svojim najbližima i da vaskršnje dane provedete u duhovnom blagostanju. Hristos vaskrse!”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.