VATERPOLISTI VALISA U PETAK DOČEKUJU RADNIČKI IZ KRAGUJEVCA

Vaterpolisti Valisa, nakon uspešno završenog trećeg turnira Regionalne A1 lige, ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Super ligi, tokom kojeg će se sastati sa našim najboljim klubovima, pošto su u prvom delu sezone zauzeli šesto mesto, izborivši se za borbu od prvog do šestog mesta na tabeli.

VALIS-NBGD3

Valjevci prvo iskušenje imaju u petak od 19 časova, kada u Petnicu dolazi Radnički iz Kragujevca, koji posle devet odigranih kola zauzima prvo mesto sa učinkom od osam pobeda i jednim nerešenim rezultatom.

Radi lakšeg razumevanja propozicija, treba reći da je prvih šest ekipa sada formiralo novu tabelu, u koju su uneti bodovi iz prvih susreta ovih timova, pa Kragujevčani u drugi deo prvenstva ulaze sa prve pozicije i 13 osvojenih bodova, dok je Valis poslednji sa svih pet poraza i nula bodova.

Podsećamo da su tu još drugoplasirani Novi Beograd, treći na tabeli je Partizan, Crvena zvezda je četvrta, a ekipa Šapca peta.

Valis je već ispunio zacrtani cilj plasmanom u ovakvo društvo, a do kraja Super lige pokušaće da se domaćoj eliti predstavi u što boljem svetlu, dok su naši sugrađani u prilici da vide mnoge reprezentativce Srbije i vrhunski nivo ove igre u kojoj je Srbija najbolja na svetu.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.