“Veterinarija” sutra počinje dezinfekciju stambenih zajednica

Po nalogu Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, preduzeće “Veterinarija” kreće sa dezinfekcijom ulaza u stambenim zgradama u Valjevu od četvrtka, 9. aprila, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika uz napomenu da je, pored poštovanja fizičke distance i samoizolacije, dezinfekcija svih prostora u kojima borave i kreću se građani jedna od najvažnijih stvari u suzbijanju korona virusa. U saopštenju je poslat spisak ulica i naselja koji će biti dezinfikovani, kao i datumi kada će se dezinfekcija u određenim delovima grada obaviti.

“Obaveštavaju se upravnici stambenih zajednica da prate dinamiku i da pripreme površine za izvođenje dezinfekcije, tako što će sprovesti mehaničko čišćenje i sanitarno pranje površina. Nepripremljene površine se neće dezinfikovati.
Takođe se obaveštavaju upravnici i stanari da obezbede nesmetan rad operativnim izvršiocima, čiji će rad nadgledati inspekcijske službe Gradske uprave Valjeva. Mole se svi stanari da pomno prate uputstva o merama postupanja i opreza posle izvšene dezinfekcije, koja će biti jasno istaknuta u ulazima gde je obavljena dezinfekcija. Dezinfekcija će se vršiti biocidnim proizvodom natrijum hipohlorita, po preporuci Svetske zdravstvene organizacije, a po odluci Štaba za vanredne situacije grada Valjeva”, navodi se u saopštenju.

U ovoj informaciji za javnost poslat je i spisak ulica i naselja koje će se dezinfikovati uz napomenu da će se dezinfikovati i stambene zajednica u manjim ulicama kojih nema na spisku, u navedenim delovima grada:

ČETVRTAK, 9. april
-S.Z.  Nas. Milorada Pavlovića
-S.Z. Ul. Pasterova
-S.Z. Nas. Zbratimljeni gradovi
-S.Z. Nas. Sretena Dudića
-S.Z. Blok Nede Purić

PETAK, 10. april
-S.Z. Naselje oslobodioci Valjeva
-S.Z. Poljoprivredna škola
-S.Z. Uzun Mirkova

SUBOTA, 11. april
-S.Z. Ul. Ljubostinjska
-S.Z. Ul. Ljube Kovačevića
-S.Z. Ul. Jovana Dučića
-S.Z. Ul  Vojvode Mišića
-S.Z.Ul. Jakova Nenadovića
-S.Z. Ul. Šabačka
-S.Z. Vujića naselje/Ul. Prešernova
-S.Z. Nas. 27. novembar
-S.Z. Nas. Peti puk

NEDELJA, 12. april

-S.Z. Ul.Vladike Nikolaja
-S.Z. Ul. Nušićeva
-S.Z. Ul.Hajduk Veljkova
-S.Z. Ul. Sinđelićeva
-S.Z. UL.Vlade Danilovića
-S.Z. Ul. Vuka Kardžića
-S.Z.Ul. Vojvode Mišića
-S.Z. Ul. Pop Lukina

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.