VII DI FEST – PLES UZ KOLUBARU

Udruženje Tims se nakon izložbe fotografije “Tešnjar – Nekad i sad”, 13. maja i promocije knjige “Poštenje i poverenje žive u vodenici”, Dragana Živanovića 26. maja, predstavlja sa programom namenjenim najmlađima.

Nakon što je predhodnih šest godina Di fest organizovan na Divčibarama, Udruženje TIMS je odlučilo da od ove godine promeni lokaciju i da ovaj dečiji festival bude u Tešnjaru na letnjoj sceni na Kolubari. Di fest je predviđen za kraj školske godine, vikend kada počinje raspust. Mesto dešavanja je letnja scena na Kolubari.

7DiFEST-plakat

Prvog dana, u petak, 24. juna na programu su od 18,30 sati igre spretnosti

Pokret i okret uz Kolubaru, u kome učestvuju četri ekipe predškolskog uzrasta i osam ekipa školskog uzrasta.

Ove aktivnosti će realizovati Udrženje Šunjalice.

Ples je uvek bio popularan među decom i mladima. Lepotom pokreta i vesela dečija lica predškolaca koji će od septembra u đačke klupe, poslaće poruke lepote odrastanja, dečije igre i drugarstva.

Ples za predškolce je u subotu, 25. juna od 18,30 pod nazivom DI FESTIĆ a učestvuju predškolci iz Lajkovca, Mionice, Koceljeve i Valjeva .

Nakon nastupa predškolaca na scenu će od 19,15 gosti programa, male princeze od 3 do 18 godina iz Baletskog studija IN Lajkovac i Studio M Valjevo i Koceljeva.

U slučaju lošeg vremena, za ovaj drugi dan je predviđen prostor Centar za kulturu Valjevo.

Pokrovitelj projekta Di fest je grad Valjevo,

a generalni sponzor je kompanija TRI-O, iz koje poručuju:

“Čast nam je što smo doprineli organizaciji dečijeg festivala jer nam je porodica kao stub kompanije bila uvek na prvom mestu.

Triksi je danas tu sa nama da obezbedisto više dečijih osmeha jer nam je to najveći uspeh. Nadamo se dugogodišnjoj saradnji sa DI festom.”

Medijski prijatelj ove manifestacije je od prve godine tv emisija za decu Nestrpljivi snovi.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.