VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Istraga zbog policijskog izveštaja o izbornim nepravilnostima u Krčmaru!

Više javno tužilaštvo u Valjevu oglasilo se saopštenjem u kojem obaveštava javnost da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Mionici, Policijska stanica u Mionici dostavila izveštaj o prijavljenim nepravilnostima tokom decembarskih izbora 2023. u selu Krčmar, Opština Mionica, zbog sumnje da se može raditi o krivičnom delu Falsifikovanje rezultata glasanja iz čl. 161 Krivičnog zakonika.

“Povodom nevedenog izveštaja Osnovno javno tužilaštvo u Mionici je od Policijske stanice tražilo proveru navoda izveštaja, pribavljanje izbornog materijala i obavljanje razgovora sa licima koja imaju saznanja o predmetnom događaju”, navodi se u saopštenju za javnost Višeg javnog tužilaštva u Valjevu.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.