VLADICA PETROVIĆ NA KLUPI METALCA IZ GORNJEG MILANOVCA

Poznati valjevski trener rodom iz Osečine, Vladica Petrović (52) preuzeo je člana Prve lige Srbije, Metalac iz Gornjeg Milanovca. Uprava Metalca se posle četiri uzastopna poraza u prvenstvu Prve lige Srbije odlučila da umesto dosadašnjeg trenera Gorana Matkovića, angažuje starog poznanika Petrovića. Ovo je treći put u svojoj karijeri da je Petrović šef stručnog štaba poznatog kluba iz Gornjeg Milanovca. U prethodna dva navrata je imao vrlo uspešne epizode u Metalcu jer je prvi put uspeo da ga izvede iz opasne zone drugi put je sa njim ušao u Super ligu Srbije.

VLADICA

Inače, Petrović je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri između ostalih timova vodio Dobanovce, Eolikos, Novi Pazar, bio pomoćnik prvom treneru u Larisi. Metalac, Loznicu, Budućnost Krušik itd.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.