Zabrana autobuskog, železničkog i vodnog prevoza putnika

Vlada Republike Srbije donela je danas Uredbu o dopuni Uredbe o merama za vreme vanrednog stanja, u vezi sa zaštitom od širenja zaraznih bolesti, kojom se uvodi zabrana obavljanja međumesnog prevoza putnika autobusima na teritoriji Republike Srbije.

Koronavirus

Novom uredbom se takođe na teritoriji naše zemlje zabranjuje obavljanje međunarodnog i unutrašnjeg železničkog saobraćaja za prevoz putnika, kao i međunarodnog i domaćeg vodnog saobraćaja za prevoz putnika.

Zabrana se ne odnosi na prevoz za koji je, u skladu sa epidemiološkom situacijom, dobijena dozvola ministra nadležnog za poslove saobraćaja.

Apelujemo na sve građane da u uslovima vanrednog stanja pokažu odgovornost i solidarnost i ostanu kod svojih kuća i tako doprinesu smanjenju širenja zarazne bolesti COVID-19, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.