Zapaljene prostorije SNS-a u Lajkovcu!

Protekle noći razbijene su i zapaljene prostorije Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Lajkovcu, koje se nalaze u prizemlju stambene zgrade u centru ove varoši. Na sreću, niko od stotinak građana koji žive u pomenutoj zgradi, nije povređen.

Valjevo

Povodom ovog vandalskog čina oglasio se saopštenjem predsednik Opštinskog odbora SNS u Lajkovcu Vladan Kostić:

“Ono što posebno zabrinjava rukovodstvo Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lajkovac je činjenica da ovaj čin vandalizma  predstavlja ne samo još jedan u nizu mnogobrojnih napada na SNS i Aleksandra Vučića, već direktan napad na imovinu i život građana opštine Lajkovac i to od strane onih koji osim mržnje i laži nemaju šta da ponude svojim sugrađanima, a nedostatak bilo kakvog programa zamenjuju nasiljem, istaknuto je u SNS-u”.

Kako se još navodi u saopštenju, Srpska napredna stranka pozvala je nadležne državne organe da hitno reaguju i  počinioce privedu pravdi, a političkim neistomišljenicima poručila da ih nisu zastrašili i da će nastaviti borbu za stabilnu i jaku Srbiju, u kojoj je nedopustiv svaki vid nasilja i ugrožavanja bezbednosti njenih građana.

Valjevo

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.