Završen Bike park na Divčibarama

Završena je izgradnja prvog Bike parka na Divčibarama, koji se nalazi uz Ski stazu Crni vrh. Bike park je još jedna u nizu lepih stvari koja će obogatiti ponudu za sve posetioce ovog turističkog mesta na obroncima Maljena.

Bike park 4

Bike park na Divčibarama / Foto: hellodivcibare.com

Projekat izgradnje Bike parka na Divčibarama realizovan je u saradnji Ministarstva turizma i omladine i Grada Valjeva. Ukupna vrednost projekta iznosi 15 miliona dinara, od kojih je Ministarstvo učestvovalo sa 11 miliona, a Grad Valjevo sa 4 miliona dinara.

Bike park 3

Izvor: hellodivcibare.com

Bike park sadrži dve staze, za rekreativce i profesionalne sportiste u dužini oko 4 kilometra. Čine ga specijalne trase opremljene svim potrebnim preprekama, zemljanim talasima, zavojima, skakaonicama i drvenim mostovima, što će predstavljati veliki izazov za sve korisnike planinskog biciklizma.

Bike park 1

Bike park na Divčibarama / Foto: hellodivcibare.com

Bike park na Divčibarama izgrađen je u skladu sa pravilima o zaštiti životne sredine i staze ne remete prirodno okruženje.

Bike park 5

Bike park na Divčibarama / Foto: hellodivcibare.com

Otvaranje Bike parka planirano je do kraja septembra, posle čega će svi ljubitelji adrenalinske vožnje kroz prirodu moći da isprobaju staze!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply