ZAVRŠEN TURNIR REGIONALNE A1 LIGE GRUPE “B”, VK VALIS VEGA OSVOJIO DRUGO MESTO

U poslednjem kolu drugog kvalifikacionog turnira Grupe “B” Regionalne A1 vaterpolo lige u Beogradu, Valis Vega je slavio protiv Taša 17-11 (3-4, 5-1, 5-3, 4-3) ali je na kraju zauzeo drugo mesto pošto su Vukovi savladali Vojvodinu.

РАДАНОВИЋ

Aleksandar Radanović izvodi peterac na jednoj od utakmica u SRC “11. april” na Novom Beogradu

Pošto je utakmica počela jutros u 9.00, Valjevci su se razbudili tek posle prve deonice koju je Taš dobio sa golom prednosti ali je u jednom momentu imao prednost od 1-4.

U drugoj četvrtini su izabranici Miloša Sakovića zaigrali angažovanije, Rogač se raspucao a pripomogli su mu Radanović i Baucalo pa su, što se Valisa tiče, stvari došle na svoje mesto jer je na semaforu stajalo 8-5 za Valjevce.

U nastavku su mrežu Matije Cerovića pogodili Arsović i Baucalo za 10-5 a posle šestog gola Beograđane, koga je postigao Aleksandrov, Valis je preko Radanovića, Baucala i Kovačevića podigao na 13-6 i sve je bilo završeno.

U poslednjih osam minuta Valis je potvrdio pobedu koja ništa nije promenila jer su Vukovi trijumfom nad Vojvodinom sačuvali prvo mesto a druga pozicija je pripala Valjevcima.

Dakle, posle osam odigranih kola Regionalne A1 lige Grupe “B”, prvo na turniru u Zrenjaninu a potom u Beogradu, NBG Vukovi su prvi sa 21 bodom, Valis Vega je drugi sa 18 bodova, Vojvodina je sakupila 12 bodova, Proleter 9 dok Taš nije osvojio nijedan bod.

Pošto su u Grupi “A”, Primorac iz Kotora i KPK iz Korčule osvojili prva dva mesta, oni će se u sledećoj fazi ukrstiti sa Vukovima i Valisom.

SRC “11. april”. Prekršaji Valis Vega 8, Taš 10. Peterci Valis Vega 4(2), Taš 0(0).

VALIS VEGA: Vlahović, Čabrilo 1, Dončić, Obradović, Rogač 3, Arsović 1, Radanović 4, Kasum, Krstić 2, Kovačević 1, Baucalo 4, Jun Čou 1, Tomić, Poznanović. Trener Miloš Saković.

TAŠ: Cerović , Milutin Aleksandrov 4, Milićević, Dušan Aleksandrov 2, Stevović 1, Janošević 2, Mitrović, Ketlin, Aleksić 1, Manić 1, Ivanović, Miljković, Milošević. Trener Nikola Rađen.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.