19 medalja za valjevske Vitezove

U organizaciji Streličarskog udruženja “Kraljevi” iz Kraljeva za vikend je na planini Goč održano Državno prvenstvo u streličarstvu pod pokroviteljstvu “Streličarskog saveza Srbije”, na kojem su valjevski Vitezovi osvojili 19 odličja.

Streličarski klub Vitezovi (3)

Streličarski klub Vitezovi iz Valjeva

Državno prvenstvo – Streličarski 3D turnir – proteklo je u znaku strličarskog kluba iz Valjeva, a ostvaren uspeh naših Vitezova stigao je kao kruna sezone.

Oborena su dva rekorda, prvi po broju učesnika jednog kluba na 3D takmičenjima – čak 27 iz valjevskog kluba i ukupno osvojenih 19 medalja u izuzetno jakoj konkurenciji. Valjevski Vitezovi osvojili su 9 zlatnih, 5 srebrnih i 5 bronzanih medalja u različitim kategorijama među 114 prijavljenih takmičara, što je veliki uspeh za ovaj klub.

Streličarski klub Vitezovi (1)

Streličarsko udruženje Vitezovi – S iz Valjeva osnovan je 2019. godine i već tri godine takmiči se na saveznom nivou. Za relativno kratko vreme u konkurenciji od 44 srpska kluba zauzima 3. mesto u ukupnom plasmanu koje je overeno i priznanjem na nedavno održanom 3D kupu Srbije u Užicu polovinom septembra ove godine.

Streličarski klub Vitezovi (2)

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.