Plivači Valis nastavili uspešan niz u Leskovcu

Na trinaestom međunarodnom plivačkom mitingu “Leskovački pobednik”, gde je nastupilo 420 plivača iz Bugarske, Moldavije, Severne Makedonije i Srbije, plivački klub “Valis” je nastupio sa sedam plivača.

Plivači Valisa Leskovac 2023
Najuspešnija takmičarka je bila Maša Radojević sa osvojenih pet medalja, od kojih četiri zlatne i jednu srebrnu. Maša je bila najuspešnija u svojoj kategoriji u disciplinama 50m i 100m slobodno, 50m i 100m leđno, a u disciplini 50m delfin je stigla do srebra.
Andrej Milivojević je osvojio čak sedam medalja, od kojih četiri srebrne i tri bronzane, on je bio drugoplasiran u svojoj kategoriji u disciplinama: 50m slobodno, 50m leđno, 50m delfin, i 100m prsno. Do trećeg mesta je stigao u disciplinama: 50m prsno, 100m slobodno i 100m leđno.
Andrijana Marić je u disciplini 100m slobodno osvojila srebro, dok je u disciplini50m leđno stigla do treće pozicije. Đurđa Jovančić je u disciplini 100m leđno osvojila srebrnu medalju u svojoj kategoriji. Na ovom takmičenju nastupili su i Đorđe Živković, Jakov Žugić i Emilija Krstajić.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.