Asfaltiran put u Suvodanju

U okviru investicionog održavanja puteva, za šta je grad Valjevo u ovoj godini opredelio 14 miliona dinara, danas je asfaltirana deonica u MZ Stave. Asfaltirana je deonica puta u selu Suvodanje od Đurđevića mosta ka Planinarskom domu „Krušika“ na Medvedniku.

Valjevo

Radove su obišli gradonačelnik Lazar Gojković i rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković, koji su razgovarali sa meštanima o značaju ovog puta za žitelje Suvodanja i Stava.

Ovaj deo puta je važan za brojne familije koje žive u ovom kraju i koje se bave poljoprivredom: Birčanine, Petroviće, Bogićeviće, Stojšiće, Budimiroviće, Gligorijeviće, Ćosiće, Vasiljeviće i mnoge druge.

Radi se po planu i programu mesnih zajednica, tako da nas i u narednom periodu očekuju asfaltiranja puteva po selima. Ovaj put zajednički asfaltiraju Preduzeće za puteve „Valjevo“ i Građevinsko preduzeće „Kompresor ing“.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.