Asfaltiranje puteva u Kamenici

U toku je asfaltiranje dva putna pravca u MZ Valjevska Kamenica. Asfaltiraju se putevi u zaseoku Nastići-Perići, dužine 500 metara i u zaseoku Kojići, takođe 500 metara.

Kamenica16

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je obišao današnji početak asfaltiranja ova dva putna pravca, koji su veza dva sela Kamenice i Oglađenovca.

Kamenica15

On je rekao da je unapređenje putne infrastrukture u valjevskim selima jedan od prioriteta gradskog rukovodstva i da će novi putevi olakšati život brojnim domaćinstvima, koji imaju tovilišta i proizvođačima organske hrane, kojih je sve više u ovom kraju. Početak je školske godine, tako da će i roditelji koji vode decu iz Oglađenovca do škole u Kamenici imati bolje uslove za svakodnevno putovanje. Ulaganje u ovaj kraj je opravdano, jer je sve više omladine i mladih bračnih parova, koji svoju egzistenciju vide u ovom lepom i rodnom kraju, poručio je Vuković.

Kamenica13

U okviru Investicionog održavanja puteva na teritoriji grada Valjeva, čija je ukupna vrednost 100 miliona dinara, asfaltiraju se i ovi putevi u Kamenici. Izvođač radova je Kompresor ing, a radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.