Baba marta nas vraća u minus

Vreme će u celoj zemlji biti oblačno i osetno hladnije, ujutru i pre podne na severu, istoku i jugu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimicno sa susnežicom i snegom.

Posle podne i uveče intenziviranje padavina u istočnim i severnim, a tokom noći i u ostalim predelima Srbije uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno i jak, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do nula, a najviša dnevna od 0 do 4 stepena.

I u Valjevu petežno oblačno i osetno hladnije, pre podne suvo, posle podne i uveče sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar umeren, povremeno i jak, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko -3, najviša dnevna oko 2 stepena.

U utorak i sredu oblačno i hladno mestimično sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača, naročito na istoku, a usled jakog vetra očekuje se i stvaranje sežnih nanosa. U sredu slabljenje padavina. U četvrtak malo toplije, na severu i zapadu suvo, u ostalim krajevima ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Od petka umereno do potpuno oblačno mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom uz manji porast dnevne temperature.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. U Valjevu i dalje nigde nema zaštitnih maski i sredstava za dezinfekciju.