BESPLATAN ULAZ NA BAZENE ZA MIONIČKE OSNOVCE

Za više od 900 mioničkih osnovaca po šesti put za redom omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica“ u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih škola „Milan Rakić“ Mionica i „Vojvoda Živojin Mišić“ biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

Opština Mionica

-Naši đaci su vredno radili tokom školske godine i zato smo odlučili da i ove godine nagradimo njihov trud i zalaganje. Ulažemo u našu decu. Preko Centra za razvoj i obrazovanje smo obezbedili besplatnu pripremnu nastavu, školu glume i još mnogo toga, a sve u cilju da podstaknemo naše učenike da se obrazuju, uče i ulažu u svoje znanje – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Pripreme su započele prošle nedelje, a trenutno nastavu pohađa preko 50 učenika. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

Opština Mionica

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Opština Mionica je 2015. godine prvi put odlučila da osnovce nagradi besplatnim bazenom. Odluka rukovodstva Opštine je izazvala veliku zainteresovanost kod dece i pokazala se kao dobra, pa ne čudi činjenica što se zadržala već šest godina.

Opština Mionica

Sezona na bazenima u selu Mionica počela je u subotu 29. maja i otvoren je za sve posetioce od 08:30 do 18 časova.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.