Boks trenira sve više Mioničana, za šest meseci rukavice navuklo 25 boksera

Mioničani se sve više bave boksom. Za šest meseci novoosnovani bokserski klub upisao je 25 članova. A pre nekoliko dana dobili su savremeno opremljen prostor, sa svlačioncama, toaletima, spravama i rekvizitima za trening.

-у-бокс-клубу-у-Мионици

-Očekujem da će ovo novo poglavlje u mioničkom sportu doneti još mladih šampiona. Znamo koliko je sport važan za jednu zajednicu. I zato, renoviramo terene, otvaramo nove sportske klubove. Završili smo sportsku halu nakon 25 godina i uložili 114 miliona dinara. Mionica dobija novi izgled. Do sredine novembra planiramo da završimo i linijski park koji će biti mesto za odmor i rekraciju svih Mioničana i turista-rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

-клуб-у-Мионици

Otvaranje bokserskog kluba podržao je i predsednik Boskerskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, koji je prilikom otvaranja posetio klub i donirao opremu, džakove i rukavice.

Treninzi se održavaju svakog radnog dana u dva termina, od 18-20č i od 20-22č. Iz bokserskog kluba kažu da očekuju veću zainteresovanost mladih za ovaj sport i pozivaju sve da se jave u prostorije kluba u Mionici i na taj način učestvuju u razvoju ovog sporta.

-клуб-у-Мионици-1

Sa modernom sprotskom halom, teretanom na otvorenom i renoviranim školskim terenima Mionica pruža značajne mogućnosti za sve sportiste.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.