Borisav Đurić šampion Srbije u kros triatlonu

Minulog vikenda održano je prvenstvo Srbije u kros triatlonu u Kragujevcu, na kojem je naš mladi sugrađanin Borisav Đurić iz valjevskog Triatlon klub ATP osvojio prvo mesto u kategoriji kadeta. Pored Borisava Đurića, iz TK ATP takmičili su se još i Bogdan i Lazar Angelovski, koji su takođe ostvarili zapažene rezultate u svojim kategorijama.

Foto: TK ATP

Član Triatlon kluba ATP iz našeg grada Borisav Đurić u nedelju je u Kragujevcu postao šampion Srbije u kros triatlonu za kadete. On je distancu od 500 metara plivanja, 9 kilometara vožnje bicikla i 2.5 kilometra trčanja savladao za 54 minuta i 52 sekunde i u uzbudljivom finišu sačuvao prednost od 6 sekundi ispred domaćeg takmičara Filipa Milivojevića.

Borisav Đurić / Foto: TK ATP

Na državnom prvenstvu u kros triatlonu nastupili su i Bogdan i Lazar Angelovski, takođe članovi TK ATP iz Valjeva. Bogdan Angelovski je kadetskoj kategoriji kroz cilj prošao četvrti sa 8 minuta zaostatka za svojim klubskim drugom koji je bio plrvoplasirani, tako da ostaje žal za bronzanom medaljom, koja je ovog puta izostala zbog tehnikih problema na bicikli tokom trke.

Bogdan Angleovski / Foto: TK ATP

Na debitantskom nastupu Lazar Angelovski je u kategoriji mlađih pionira trku završio na 4. mestu.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.