Bronza za mladog rvača Stefana Bunardžića

U nedelju, 26. maja 2024. godine, u Zrenjaninu u “Kristalnoj dvorani” održano je Prvenstvo Srbije u rvanju za uzrast U-20.

IMG-b456d394f0a4262a8f3b7680096532c4-V

Rvački klub Mladost nastupao je sa 5 rvača, koji su većinom svojim uzrastom mlađi od navedene kategorije. Mladi Stefan Bunardžić uspeo je i pored razlike u godinama da dođe do tri pobede i jednim porazom do bronzane medalje. Pored njega, šansu za bronzu imali su Uroš Kojić i Relja Lukić, koju nažalost nisu iskoristili.

IMG-a3c34c3b480e0bd7171e041dd9db0f58-V

“Ozbiljan rezultat za mladog Bunardžića, rvanje je uvek puno iznenađenja. Posle ozbiljnih priprema koje je prošao ovo će biti još veći motiv. Smena generacija i nekoliko povreda smanjili su bazu juniorskih takmičara, ali i pored toga-medalja, nastavljamo sa kontinuitetom osvajanja trofeja u svim uzrasnim kategorijama. Kadetski tim trenutno radi najžešće i veliki trud i rad se isplaćuje. U narednom periodu od njih očekujemo još puno medalja”, izjavio je trener Darko Pantelić.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply